De Cinque Terre

manarola; cinque terre; italy

2-cinqueterre

Riomaggiore

4-cinqueterre

5-cinqueterre

6-cinqueterre

vernazza

manarola

Wie van ultiem schattige dorpjes houdt (ik!) kan zijn hart ophalen in de Cinque Terre, een gebied langs de Noord-Italiaanse kust. De Cinque Terre bestaat uit vijf dorpen, die allemaal op de Werelderfgoedlijst van Unesco staan, en met elkaar verbonden zijn door een wandelpad.

Elk dorp heeft een pittoresk haventje, en het uitzicht is werkelijk waanzinnig, vooral als de zon er ‘s avonds ondergaat. De foto’s hierboven zijn gemaakt in de mooiste drie dorpjes: Manarola, Vernazza en Riomaggiore. (Foto’s: Nikon D700)

Discuss - No Comments

Comments are currently closed.

Foto kopen

Op al deze foto’s berust copyright. Een digitale afdruk kopen van een foto? Dat kan uiteraard. Neem contact op via: mail (apenstaartje) chrisheijmans.nl


Mijn prints zijn ook te koop op canvas, dibond en als (ingelijste) poster via chrisheijmans.werkaandemuur.nl