De mensen van De Lievelinge

1-lievelinge-X kopie

6-lievelinge-X kopie

7-lievelinge-X kopie

14-lievelinge-X kopie

17-lievelinge-X kopie

18-lievelinge kopie

23-lievelinge kopie

25-lievelinge kopie

28-lievelinge-X kopie

31-lievelinge kopie

33-lievelinge kopie |
35-lievelinge kopie

36-lievelinge kopie

thumb_DSC8101

Op camping De Lievelinge in Vuren kun je niet alleen je tentje of caravan neerzetten om er een paar nachtjes te komen kamperen. Je kunt er ook een seizoensplekje claimen, zodat je een heel seizoen buiten kunt wonen op een van de bijzonderste plekjes van ons land. Deze plekken zijn beperkt, maar wie een razend origineel idee heeft maakt kans om door de ballotagecommissie te komen.

Dat zorgt ervoor dat De Lievelinge inmiddels een plek is geworden met de meest fantastische woonunits: van tipi’s tot uitbundig verbouwde schoolbussen en van verbouwde graansilo’s tot tiny houses en prachtige bamboecreaties.

Onze eigen heerlijke buitenplek op personeelskamp Benidorm hebben we ook vastgelegd. Met een statief en zelfontspanner kwamen we een heel eind.

Foto’s Nikon D700.