Kinderen in Ivoorkust


Kinderen in Bloléquin en Bangolo (onderste twee foto’s), Ivoorkust.

Eind oktober ben ik een week lang voor NU.nl naar Ivoorkust geweest met het Rode Kruis en 3FM in het kader van Serious Request. Dit jaar sluiten 3FM-dj’s zich op in het Glazen Huis in Leiden om aandacht te vragen voor oorlogsmoeders. In Ivoorkust heb ik moeders geïnterviewd en gefotografeerd die getroffen zijn door het conflict.

In de vrije momenten heb ik ook veel kinderen gefotografeerd. Waar ik ook was, overal verdrongen kinderen zich voor de camera. Ze wisten niet wat ze meemaakten als ik ze het resultaat liet zien. Met moeite is het me gelukt om veel kinderen apart te nemen voor een foto. Foto’s: Nikon D700

Lees hier mijn artikelen op NU.nl:

Discuss - No Comments

No comments yet. Why not add one below?

Add a Comment

Your email address will not be published. Note marked required (*) fields.

Foto kopen

Op al deze foto’s berust copyright. Een digitale afdruk kopen van een foto? Dat kan uiteraard. Neem contact op via: mail (apenstaartje) chrisheijmans.nl


Mijn prints zijn ook te koop op canvas, dibond en als (ingelijste) poster via chrisheijmans.werkaandemuur.nl