Sintra: een Portugees sprookjeOver dit sprookjespaleis in Sintra, even buiten Lissabon, valt eigenlijk maar één ding te zeggen: waanzin! Zoveel kleur, fantasie, verschillende bouwstijlen en geen centimeter onbewerkt. Zelden heb ik zo’n indrukwekkend bouwwerk gezien. De echtgenoot van de oud-Portugese koningin Maria II gaf in 1840 opdracht voor dit zomerpaleis en liet er alles voor uit de kast trekken. Het bijbehorende park is trouwens minstens net zo bijzonder. De Efteling valt erbij in het niet.

Foto’s: Nikon D700

Discuss - No Comments

Comments are currently closed.

Foto kopen

Op al deze foto’s berust copyright. Een digitale afdruk kopen van een foto? Dat kan uiteraard. Neem contact op via: mail (apenstaartje) chrisheijmans.nl


Mijn prints zijn ook te koop op canvas, dibond en als (ingelijste) poster via chrisheijmans.werkaandemuur.nl