Oorlogsmoeders in Ivoorkust

Eind oktober ben ik een week lang voor NU.nl naar Ivoorkust geweest met het Rode Kruis en 3FM in het kader van Serious Request. Dit jaar sluiten 3FM-dj’s zich op in het Glazen Huis in Leiden om aandacht te vragen voor oorlogsmoeders. In Ivoorkust heb ik moeders geïnterviewd en gefotografeerd die getroffen zijn door het conflict. Stuk voor stuk hebben ze me geraakt. Hun verhalen zijn vaak afschuwelijk, maar desalniettemin zijn ze sterk.

Lees hier mijn artikelen op NU.nl:

 

Discuss - No Comments

No comments yet. Why not add one below?

Add a Comment

Your email address will not be published. Note marked required (*) fields.

Foto kopen

Op al deze foto’s berust copyright. Een digitale afdruk kopen van een foto? Dat kan uiteraard. Neem contact op via: mail (apenstaartje) chrisheijmans.nl


Mijn prints zijn ook te koop op canvas, dibond en als (ingelijste) poster via chrisheijmans.werkaandemuur.nl