Demonstratie voor Egypte

Tientallen mensen komen bijeen op de Dam in Amsterdam om hun sympathie te tonen met de Egyptenaren die in hun land al dagen demonstreren tegen het regime van president Mubarak. De deelnemers aan de manifestatie, die onder meer was georganiseerd door de SP, riepen Nederland op zijn steun aan het regime in Egypte per direct te stoppen. Aanwezigen op de Dam droegen borden met teksten als ‘Solidair met de Egyptische revolutie’ en ‘Stop de Nederlandse steun aan Mubarak’. Foto’s: Nikon D700

Discuss - One Comment

  1. Logan says:

    Wow. Love the above picture. Don’t rceall seeing it before, though you’ve probably shared it. It is incredible incredible and awesomely full of awesomeness in and awesome way.(And why are Name and Email required fields for leaving a comment, but Comment is not? Isn’t putting something in the Comment field kind of the whole point of leaving a comment and therefore should be required?)

Add a Comment

Your email address will not be published. Note marked required (*) fields.

Foto kopen

Op al deze foto’s berust copyright. Een digitale afdruk kopen van een foto? Dat kan uiteraard. Neem contact op via: mail (apenstaartje) chrisheijmans.nl


Mijn prints zijn ook te koop op canvas, dibond en als (ingelijste) poster via chrisheijmans.werkaandemuur.nl