Of je mij nu inschakelt voor een portret, een bedrijfsreportage of als fotograaf op jouw trouwdag: ik ga graag op een informele manier te werk. Ik vind het belangrijk in een ontspannen en persoonlijke sfeer te fotograferen, omdat dit verreweg de mooiste resultaten oplevert. Ik neem dan ook rustig de tijd om vooraf kennis te maken.

Verder is mijn journalistieke achtergrond ook terug te zien in de stijl waarin ik het liefst fotografeer. Mijn bruidsreportages kenmerken zich ook door deze fotojournalistieke inslag: ik vertel graag het beeldverhaal van jullie trouwdag, op een manier die zowel creatief is, als tijdloos. Die journalistieke stijl is ook terug te zien in mijn nabewerking van de foto’s.

Eens kennismaken?
Voorafgaand aan onze afspraak neem ik graag met je door wat jouw specifieke wensen zijn en wat je precies voor ogen hebt. Daarbij denk ik uiteraard graag met je mee. Alle foto’s die ik maak worden professioneel nabewerkt en op kleur gecorrigeerd. Verder zorg ik altijd voor een snelle levertijd, zodat je niet lang op de foto’s hoeft te wachten.

Verder kun je van mij verwachten:
• Duidelijke afspraken
• Heldere en gevarieerde fotografie in de hoogste kwaliteit
• Professionele nabewerking van alle foto’s
• Zeer snelle levertijd